CD Cu formatia Dinamicii Tulcea - Evenimente

GICA SERBENCU – ORGA / ACORDEON

Nascut pe 19 Aprilie 1976, in saptamana Floriilor…Zodia berbecului ma caracterizeaza ca fiind o persoana dinamica.Din pasiunea de a canta am absolvit Scoala Populara de Arta “Ludovic Peceag” clasa -acordeon si orga- sub indrumarea profesorilor Gheorghe Tudorache si Lilian Croitoru. De la inceputul anului 2000, timp de 12 ani m-am dedicat formatiei Dinamic editand 8 albume de succes.

In prezent sunt reprezentantul si intemeietorul Formatiei DINAMICII.Doresc sa le multumesc, pe aceasta cale, tuturor celor ce ne-au ales si ne vor alege, pentru incantarea ce o daruim fiecarui suflet!

ANCUTA IANCU – VOCE

Nascuta pe 6 August 1982, absolventa a Scolii Populare de Arta “Ludovic Peceag” specialitatea -orga- sub indrumarea domnului profesor Lilian Croitoru.

A facut parte din trupa Dinamic din Tulcea timp de 12 ani, alaturi de care a inregistrat 6 albume muzicale de petrecere si voie buna. Abordeaza mai multe stiluri muzicale, ceea ce face ca petrecerea sa fie perfecta.

COSMIN DUMITRACHE – VOCE / CHITARA

Nascut la data de 20 Mai 1984 in zodia Taur ceea ce il deosebeste prin loialitate stabilitate si rabdare. Muzica este pe primul plan al vietii sale dedicandu-se in mare parte studiului si aprofundarii acestui domeniu.
A activat in Trupa EST o perioada de 3 ani din anul 2009 cu care a abordat mai multe genuri de muzicale (rock, folk, slow) sustinand numeroase reprezentatii in diferite cluburi, party-uri, nunti si alte evenimente.
Anterior colaborarii cu Trupa EST a colaborat cu mai multe trupe incepandu-si activitatea muzicala din anul 2003.
A devenit parte componenta a Trupei DINAMICII din anul 2012 ca solist vocal si chitarist.

TATIANA PAVEL – VOCE

Nascuta pe 20.04.1995, în zodia berbecului, caracterizata de ambitie si spontaneitate, ador sa realizez lucruri artistice de suflet, sa creez frumos.

Pentru ca, tot ce am realizat pana în prezent a fost din pură pasiune, nu am considerat niciodata ceea ce fac, o munca. Mi-am descoperit darul de a canta, la varsta de 14 ani, iar de atunci şi pana la terminarea liceului, am activat ca solit vocal in ansamblul megleno-roman Altona, cu care am participat la numeroase festivaluri, atat in tara cat si in afara.

PAVEL MIHAI – SAXOFON / NAI

Sunt nascut la data de 12 martie 1988, la varsta de 11 ani mi-am descoperit înclinaţia pentru muzică şi am urmat cursurile Liceului de Arta “George Georgescu” sectia Nai. Mai apoi am descoperit saxofonul si am reusit o imbinare armonioasa pe plan profesional a acestora.

Din anul 2005 sunt membru al Ansamblului “Salcioara”, al Casei de Cultura din Babadag, cu care am susţinut numeroase spectacole atat în ţară cât si în strainatate. Incepând cu anul 2017 am devenit membru al Trupei Dinamicii.